Eweka gratis nieuwsserver voor Spotnet

Als je wilt downloaden met Spotnet, nzbserver, spotweb of een ander Usenet programma, dan heb je een nieuwsserver nodig. Gratis nieuwsservers werken niet maar er is een manier om toch aan een goede nieuwsserver te komen zonder dat je ervoor betaald.

Eweka en Spotnet? Werken fantastisch samen

Er zijn veel Usenet aanbieders. Alleen in Nederland is zijn er waarschijnlijk al meer dan 100 verschillende aanbieders actief. De kwaliteit is zeker niet altijd hetzelfde en de prijs ook niet. Een goede manier om te achterhalen of een Usenet aanbieder een goede nieuwsserver heeft, is door deze gratis te testen. Dat kan bij slechts enkele Usenet aanbieders. Eweka is de grootste aanbieder in Nederland en biedt mogelijke klanten de mogelijkheid om 1 week gratis een nieuwsserver te testen. Ben je tevreden, dan kan je na de week kiezen voor een abonnement, per maand, kwartaal of per jaar. Ben je niet tevreden, dan probeer je een andere Usenet aanbieder.

Eweka werkt uitstekend in samenwerking met Spotnet. Als je Spotnet voor het eerst opstart zie je dat Eweka al voorkomt in de lijst met standaard providers. Je hoeft alleen nog je gebruikersnaam en wachtwoord in te voeren om via Eweka te downloaden met Spotnet. Natuurlijk is Eweka ook geschikt voor andere programma’s. Download je via nzbserver en grabit? Dan moet je de logins invoeren in grabit, waarna het programma klaar is om van alles te downloaden. Ook newsleecher, sabnzbd en nzbget werken perfect met deze aanbieder. Gebruik je liever Spotweb? Eweka kan ook uitstekend overweg met Spotweb.

Zeer goede, snelle nieuwsserver

Een nieuwsserver van Eweka is echt fantastisch. Je kan bestanden downloaden die meer dan 4000 dagen geleden zijn geĆ¼pload. De downloadsnelheid is zeer hoog en de artikel compleetheid is zeker geen reden om te klagen. Gemiddeld heeft Eweka een artikel compleetheid van 99,99% Je zult dus maar zeer zelden een bestand downloaden dat niet compleet is.